Pe 2 aprilie, asociația “Cisnădioara e Acasă”, alături de membrii ai comunității cisnădiorene dar și alte persoane care îndrăgesc localitatea deși nu locuiesc aici, dau startul campaniei de curățenie 2022 în Cisnădioara.

Oricine este doritor să facă mișcare, să facă fapte bune și dorește să creeze un mediu sănătos în  Cisnădioara, este așteptat în centrul Cisnădioarei, pe 2 aprilie, începând 09:00, acolo  se vor împărți pentru adunarea sacilor în locurile de unde Soma le va ridica.

Organizatorii campaniei au transmis: ”Până sâmbătă, noi, locuitorii Cisnădioarei facem curățenie pe străzile noastre, fiecare dintre noi, cum putem cu mic cu mare depozitând sacii pe stradă, ideal închiși pentru a nu atrage animalele sălbatice sau domestice care se plimbă pe străzi”.

Aceștia au mai adăugat și:

”Când terminăm, luăm drumul Sibiului la bătut că-i așa păcat să vedem gunoiul aruncat din mașini. Ne întoarcem apoi la Poarta Moțului pentru un pahar de vorbă și voie bună că ne-o ajuns cu masca pe față. Închei urând “numai de bine” celor ce ignoră natura și beneficiile ei, aruncând gunoi pe unde apucă”.

Sursa: oradesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *