Târgul de Paște de la Sibiu revine din nou, după trei ani de pauză. Cetățenii se pot bucura de acesta încă de la finalul săptămânii. Atmosfera specifică sărbătorilor Pascale va împânzi centrul orașului.

Printre atracțiile principale, cetățenii se vor putea bucura și de clasicul trenuleț pe șine, un carusel, iar cei mici se vor putea distra în castelul gonflabil sau pe trambuline sau se vor putea întrece pe pistă de karting adaptată lor.

În plus, o zi petrecută în Târgul de Paști din Sibiu s-ar putea încheia cu o plimbare prin centrul istoric al orașului în trenulețul turistic ce va pleca la ore fixe din Piața Mare, pe bulevardul Bălcescu, strada Cetății, str. Gheorghe Lazăr și retur.

Program Târg de Paști Sibiu:

Târgul se va deschide vineri, 15 aprilie și se va termina pe 26 aprilie.

Programul zilnic este între orele 11:00 și 21:00.

La târg vor fi prezenți 50 de expozanți din toate colțurile țării, aceștia sunt pregătiți cu produse diverse, de la dulciuri la decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, dar și tot felul de bunătățuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite.

Căsuțele destinate expozanților vor fi amplasate sub forma unui gigant ou de Paști.

Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul evenimentului, a transmis: „După trei ani de pauză ne bucurăm foarte mult că putem organiza din nou Târgul de Paști. I-am dus dorul și cred că și sibienii și turiștii care vin în oraș în această perioadă a anului se vor bucura că zona centrală a orașului va fi din nou animată în timpul Sărbătorilor Pascale”.

Prima ediție a Târgului de Paști din Sibiu a avut loc în anul 2010, fiind unul dintre primele evenimente de acest gen din țară.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *