Un producător de soluții pentru ferestre, instalații, mobilă și automotive german, Compania Rehau, a anunțat luni demararea unei noi investiții în Cisnădie în valoare de aproximativ 10 milioane de euro.

Compania va realiza o construcție cu o suprafață totală de 52.900 metri pătrați. Aceasta are rolul de a asigura facilități de depozitare pentru toate cele trei divizii ale REHAU Industries prezente în România – Window Solutions, Building Solutions și Furniture Solutions. În plus, hub-ul va îngloba și o linie de producție pentru înfoliere dedicată diviziei de ferestre și uși.

Acest nou proiect va permite firmei să deservească mai ușor piața regională și clienții, oferind servicii la o calitate superioară mult mai rapid, cu ajutorul apropierii de drumurile europene. Pentru început, produsele REHAU vor pleca din hub-ul de la Sibiu către țările est-europene din proximitatea României – Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.

Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România a declarat: „Suntem încântați să începem lucrările de construcție la hub-ul cu ajutorul căruia vom reuși să răspundem mai rapid și mai ușor cerințelor clienților noștri din regiune. Business-ul nostru s-a concentrat întotdeauna pe deservirea clienților la cele mai înalte standarde, astfel că investițiile REHAU în această direcție sunt un pas firesc. România va deveni un punct de referință pentru afacerile REHAU din regiune, iar acest lucru ne oferă un motiv în plus să facem pași tot mai mari în drumul spre performanță”.

Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions a transmis la rândul său: „Prin această investiție care stabilește noi tendințe din domeniu, REHAU Window Solutions răspunde cererii ridicate de pe piețele din întreaga regiune și, în același timp, își implementează cu succes și consecvent strategia de creștere globală. Extinderea în România crește semnificativ valoarea locală a companiei.

Prin producția locală adresată regiunii, vom putea răspunde și mai bine așteptărilor clienților regionali, de exemplu printr-o individualizare semnificativ mai mare a produselor noastre. Acest lucru plasează REHAU Window Solutions și, de asemenea, companiile noastre partenere într-o situație competitivă excelentă. Astfel, ne apropiem și mai mult de clienții noștri din regiune, ne extindem capacitatea de a livra și ne securizăm performanțele și calitatea ridicată. Prin urmare, urmăm o cale de creștere clar definită pentru compania noastră în România”.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *