Se vor realiza două piste de biciclete în județ. Autoritățile au anunțat semnarea contractelor pentru întocmirea studiilor de fezabilitate în vederea amenajării celor două piste cu o lungime estimată la peste 15 km.

SF-ul necesar pistei dintre Sibiu și Ocna Sibiului va fi întocmit de GG Tehnic Proiect SRL, din Sibiu. Pista este estimată la o lungime de zece km. 100.000 de lei, la care se adaugă TVA, este valoarea contractului, al cărui termen este de șase luni de la emiterea ordinului de începere.

Pentru cealaltă pistă, contractul pentru SF-ul necesar celor aproximativ cinci km de pistă de biciclete dintre Sibiu și Cisnădioara a fost încredințat – tot în urma unei licitații – firmei Berg Plan Proiect SRL, din Oradea, tot pentru aproximativ 100.000 de lei, la care se adaugă TVA. Termenul de predare a documentației este de patru luni în acest caz, iar autoritățile anunță că pista se cere a fi gândită ”în apriza drumului județean DJ 106D”.

Consiliul Județean Sibiu a atribuit ambele contracte. Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu a transmis: ”Prin cele două piste de bicicletă pe care ne dorim să le realizăm vom reuși să oferim cât mai multor cicliști posibilitatea de a circula în siguranță pe piste special amenajate și la standarde europene. Ambele proiecte deschid zone de maxim interes”.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *