După ce tradiționala manifestare „Maial” s-a confruntat cu o pauză din cauza covidului, medieșenii au revenit în forță de 1 mai, pentru a sărbători evenimentul.

Primăria Mediaș a organizat totul, sărbătoarea fiind animată de cântec și joc popular.

Scena evenimentului a gazduit încă de dimineață, numeroși interpreți consacrați de muzică populară, alături de ansambluri, grupuri folclorice și artiști locali. Totul s-a desfășurat la Barajul Ighiș, publicul prezent în număr extrem de mare bucurându-se de un program deosebit.  

Artiștii prezenți la eveniment și care au menținut atmosfera încinsă weekend-ul acesta sunt: Sava Negrean Brudașcu, Mioara Velicu, Ion Dordoi, Mihaela și Ciprian Istrate, Angela Rusu, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu, Ovidiu Furnea, Bogdan Toma, Ina Ioana Todoran, Aurica Bacea, Dan Filuț Tabără, Bianca Crețu, Aurelian Suciu, Emilia Muntean, Costel Popa, Diana Crețu și Cosmina Fulea.

De altfel, au fost prezente și grupuri precum: grupul vocal „Cununa Blăjelului“, ansamblul artistic profesionist „Mureșul“, ansamblurile de dansuri populare „Târnavele“ și „Muguri de pe Târnave“ din Mediaș, grupul instrumental „Ceterașii de pe Câmpie“ din Mureș, Clubul Copiilor din Mediaș.

Sursa: stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *