Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) a înființat campania „Oameni Gospodari”, prin intermediul căreia 100 de sibieni și asociații de proprietari au primit unelte gratuite pentru întreținerea spațiilor verzi din zona locuinței.

Sibienii au primit unele profesionale și sunt foarte mulțumiți de acest lucru, mai ales că au fost complet gratuite. Acestora le rămâne un singur lucru de făcut, să îngrijească spațiul din jurul casei.

Există și un regulament al spațiilor verzi, conform căruia, pentru a folosi uneltele primite, sibienii trebuie să încheie un parteneriat cu primăria Municipiului Sibiu, parteneriat care a fost deja încheiat de președintele asociației.

Oamenii și-au împărțiți atribuțiunile în ceea ce privește îngrijirea spațiilor verzi din jurul locuinței. Aceste acțiuni reprezintă și un prilej de comunicare între oamenii implicați. Cu toții consideră că această campanie nu va ajuta doar la imaginea Sibiului, ci va îmbunătăți și relațiile dintre oameni și va crea o comunitate mai unită și mai frumoasă.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *