Astăzi, pentru al optulea an consecutiv, artiștii BIS Teatru au pornit prin cartierele și împrejurimile Sibiului, în cadrul proiectului „Teatrul din Cartier”, evenimentul se va desfășura anul acesta în perioada 1 – 19 iunie, în cartierele Gușterița și Trei Stejari din Sibiu și în satul Cisnădioara.

Ediția de acest an promite două ateliere de teatru cu circuit închis, unul pentru copiii din cartierul Gușterița și un al doilea pentru copiii din Satul Copiilor Cisnădie, respectiv pentru seniorii din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice Sibiu un spectacol de teatru comunitar și un performance-instalație.

Bogdan Sărătean, Fondator BIS Teatru a transmis: „Este al optulea an la rând în care mergem în cartierele Sibiului și în zona rurală cu teatru, muzică, film, ateliere pentru toate vârstele. Începem cu un atelier pentru cei mai mici spectatori, în 1 iunie, la ora 11:00, la Șura Culturală Gușterița, unde cu sprijinul Părintelui Alexandru Ioniță, care se îngrijește de acest minunat spațiu comunitar, am reușit să ocupăm deja toate locurile disponibile.

Ce bucurie! Vom continua la Șura Culturală Gușterița cu un show comunitar de zile mari, „Orașul meu”, care se va desfășura vineri, 10 iunie, la ora 19:00. Vrem să stabilim un nou record de audiență! Spectacolul e potrivit tuturor vârstelor. Haideți cu mic cu mare! Apoi spectacolele și atelierele continuă în cartierul Trei Stejari, în Cisnădie și în Cisnădioara.

„Teatrul din Cartier” este o bucurie de proiect cultural-comunitar, adresat tuturor vârstelor și categoriilor sociale, primul proiect cultural din Sibiu care a dus teatrul, muzica și filmul în cartierele Sibiului, acolo unde, de cele mai multe ori nu se întâmplă nimic.”.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Sursa: stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *