Săptămâna aceasta vor începe lucrările de consolidare pe DN7 pentru legătura cu A1. De joi vor exista noi restricții de circulație.

De mâine, 9 Iunie, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov deschide un nou șantier pe DN7, în apropiere de localitatea Boița, județul Sibiu. Lucrările au scopul de a consolida drumul național, malul râului Olt și versantul, se dorește realizarea legăturii cu lotul 1 al autostrăzii Sibiu – Pitești. Lucrarea vizează o porțiune de drum de aproximativ 4 kilometri și va impune restricții de trafic pe o perioadă de 6 luni.

DRDP Brașov a anunțat: ”Joi, 09.06.2022, încep lucrările de consolidare a DN 7, între km 246+500 și km 251+025, în apropierea localității Boița.Lucrările se vor realiza pe câte o jumătate de cale, pe sectoare de 200 – 300 m, circulația desfășurându-se alternativ, pe un singur fir, dirijată pe timp de zi cu piloți de circulație și cu semnalizare provizorie, iar pe timp de noapte cu semafoare”.

Lucrările au loc în zona sensului giratoriu din Veștem, pe DN7, au loc lucrări de asfaltare, intervenția ar putea dura până la jumătatea lunii iunie. Lucrări de anvergură se fac și pe DN1, în apropiere de localitatea Șelimbăr, județul Sibiu, unde a fost restricționată pe o bandă de circulație pentru amenajarea sensului giratoriu ce va face legătura cu lotul 1 al A1, Sibiu-Boița.

Lucrările la sensul giratoriu pot dura până la sfârșitul acestui an.

Cele mai mari blocaje în trafic sunt create pe DN7, în zona Viaductului Poștei, unde se lucrează la consolidarea drumului, în apropiere de stațiunea Călimănești, acolo, termenul de finalizare este la jumătatea lunii Iunie.

Sursa: stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *