Strada Ștefan cel Mare face legătura cu Șelimbărul prin rampa care pornește din cartierul Vasile Aaron. Autoritățile au anunțat că până la sfârșitul anului sunt în plan șase străzi.

Anul acesta, până în prezent, au fost reparate 24 de străzi. Conform spuselor lui Astrid Fodor, s-a pus mai mult accent pe Zona Industrială Vest, precum și pe străzile din zona Căii Dumbrăvii și alte cartiere.

Zonele în care s-au făcut reparații ale carosabilului și trotuarului sunt: Europa Unită (unde s-a creat și o parcare nouă), M. Kogălniceanu, Barcelona, Lyon, Munchen, Constituției, Iazului, A. Vlaicu, Miron Costin, I. Chendi.

Zonele în care s-au făcut reparații ale stratului de pe carosabil sunt:străzile Maramureșului, Cristianului, Turda, A. Vlahuță, O. Goga (între str. Argeșului și Aleea Călăreților), Bahluiului, D. Anghel, M. Sebastian, Avrig, Argeșului,  Gh. Dima, Bâlea, H. Bâlea, Lungă. Girațiile care există pe străzile menționate mai sus la care se adaugă cea dintre str. Rahovei și b-dul M. Viteazu, cea dintre str. V. Cârlova și Transilvaniei și intersecția dintre str. Banatului și b-dul Victoriei.

În plus, au fost amenajate parcări pe b-dul Milea (lângă benzinărie), pe Calea Dumbrăvii (în spatele fostului bloc ITS) și una pe str. Oțelarilor.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *