În data de 10 Februarie, a avut loc o conferință la sediul Filarmonicii de Stat Sibiu. Conferința a avut loc la sediul instituției. În cadrul acesteia a vorbit și Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu. Managerul a discutata despr un proiect ecologic pe care dorește să-l implementeze. Este vorba, după cum a explicat acesta, despre plantarea unor copaci pe o parcelă, care va deveni cunoscută sub numele de pădurea artiștilor.

Iată ce a transmis Cristian Lupeș: „Ne gândim ca în viitor, împreună cu Consiliul Județean și cu alți parteneri, să creăm un eveniment continuu care să aibă legătură cu zona ecologică. Vom detecta și suntem în căutarea unei parcele de pământ în care se vor planta copaci. Fiecare copac va simboliza de fapt și de drept floarea pe care artiștii noștri invitați la filarmonică o vor primi la finalul concertului, știți că este acest obicei elegant de a oferi flori la final de concert artiștilor.

Vrem în acest an să le oferim o amintire, un simbol, iar acel simbol să reprezinte faptul că noi, într-o anumită perioadă a anului, am plantat un copac cu numele lor într-un anumit loc din județul Sibiu, ca încet – încet, peste câțiva ani, să putem să avem o pădure a artiștilor. În momentul în care vor fi mult mai multe date concrete vă vom invita nu doar să vizităm pădurea artiștilor, ci poate împreună să plantăm și câțiva copaci”.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *