Sadu

Școala Gimnazială „Samuil Micu” intră în reabilitare generală! În luna iunie 2024, Școala Gimnazială „Samuil Micu” va începe un amplu proces de reabilitare generală, finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 3.844.209,32 lei.

Lucrările de investiții prevăd o serie de intervenții esențiale pentru modernizarea și eficientizarea clădirii școlare. Acestea includ refacerea pardoselilor, înlocuirea tâmplăriei exterioare din PVC cu lemn stratificat, termoizolarea pereților exteriori și reînnoirea tencuielilor interioare la pereți și tavane.

De asemenea, proiectul vizează refacerea finisajelor interioare și exterioare, înlocuirea ușilor interioare, modernizarea porții de acces cu una din lemn masiv și refacerea soclului. În plus, instalația termică va fi complet înlocuită și va fi implementat un sistem de ventilare cu recuperare de căldură.

Modernizarea continuă cu instalarea unui nou sistem electric, de iluminat, voce-date, dispozitive de protecție și prize de pământ. Un alt punct important este instalarea de panouri fotovoltaice și a unui sistem BMS (Building Management System) pentru o gestionare eficientă a clădirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *