Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu angajează din sursă externă. S-au scos la concurs 64 de posturi, majoritatea pentru agenți de ordine publică pentru care este nevoie doar de diplomă de bacalaureat. Înscrierile se fac on-line, până în 12 iulie, inclusiv.

IPJ a transmis joi un comunicat, în care se specifică: sunt scoase la concurs 51 de posturi vacante de agent de poliție, specialitatea ordine publică; 7 de posturi de agent de poliție, specialitatea rutieră, 2 posturi de ofițer de poliție la nivelul Serviciului de investigare a criminalității economice. Se scoate la concurs și un post de ofițer specialist II, prevăzut în cadrul Biroului Siguranță școlară, unul de agent I, prevăzut la Compartimentul Escortă, un post de agent II la Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar și intendență – administrare patrimoniu imobiliar din cadrul Serviciului Logistic și unul de agent II la Biroul Tehnic din cadrul Serviciului Logistic, compartimentul exploatare și reparații auto.

Cerințele pentru fiecare post sunt specificate pe site-ul >> https://sb.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Cei interesați se pot înscrie până în 12 iulie, (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 12.07.2022 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail sursaexterna@sb.politiaromana.ro  și resurseumane@sb.politiaromana.ro  – prin cererea de înscriere tip, completată cu datele solicitate, însoțită de toate documentele menționate în prezentul anunț, care constituie dosarul de recrutare.

IPJ Sibiu a precizat: ”Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 12.07.2022, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, la numerele de telefon 0269/208.315 și 0269/208.318”.

Sursa: stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *