Urmează să aibă loc licitații pentru extinderea lucrărilor de amenajare a malurilor râului Cibin. Pe malurile râului Cibin, autoritățile își doresc să construiască piste pentru biciclete.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor a transmis: „Un proiect mult așteptat de sibienii care folosesc bicicleta avansează și prinde contur. La final, aspectul malurilor va fi cel pe care ni-l dorim cu toții: o zonă naturală frumoasă, pusă în valoare prin această investiție care încurajează mobilitatea verde.

În paralel pregătim procedura de achiziție pentru realizarea documentațiilor în vederea amenajării tronsoanelor din amonte și aval pentru ca astfel pista să aibă continuitate pe întreg malul Cibinului, pe teritoriul Municipiului Sibiu.”

„Cele mai avansate porțiuni sunt cele dintre podul dintre strada Rusciorului și pârâul Rossbach și respectiv cea dintre podul Rusciorului și podul de pe str. Gladiolelor, aproape 800 m lungime. Aici fundația pistei este finalizată, iluminatul este instalat, bordurile sunt așezate pe poziții și urmează să se creeze structura de suprafață a pistei.

Și pe tronsonul dintre str. Maramureșului și podul de pe șoseaua Alba Iulia lucrările se apropie de finalizare, urmând să fie montate bordurile și să se creeze structura pistei. Precizăm că finalizarea porțiunii de pistă dintre str. Maramureșului și podul Neculce va depinde de evoluția lucrărilor de modernizare a podului de pe șoseaua Alba Iulia”, informează Primăria Sibiu.

Sursa: stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *