Săptămâna aceasta, joi, 27 octombrie, de la 18.30, în sala 9 VIP, iubitorii de filme SF clasice sunt așteptați să vizioneze un film ce a fascinat generații întregi. Este vorba despre Vânătorul de recompense – „Blade Runner”, un Science Fiction din 1982.

Filmul va putea fi vizionat gratuit, iar după aceea, va avea loc și o sesiune de discuții unde persoanele pasionate de filme culte vor putea dezbate pelicula vizionată alături de selecționerul Pia Ionescu.

Accesul se va face în limita locurilor disponibile, cu posibilitatea de a rezerva locurile prin transmiterea unui e-mail către adresa contact@promenadasibiu.ro până joi, 27 octombrie, ora 16.30.

Reprezentanții CineGold au transmis: „Am dorit să recreăm atmosfera de cinematecă vintage și să oferim iubitorilor de filme vechi o experiență de vizionare premium, în sala VIP. După film, rămânem la un pahar de vorbă alături de Pia Ionescu, specialistă în cinematografie și cea care ne va povesti mai multe despre acest thriller SF de referință și va modera discuțiile după vizionare”.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *