Pentru sezonul rece, Tursib a propus înființarea a două noi stații în Stațiunea Păltiniș pentru ruta 22. Decizia a fost luată deoarece s-a constatat că este un traseu care necesită suplimentarea capacităţii de transport şi a frecvenţei pe traseul 22 Sibiu – Păltiniş în sezonul de iarnă 2022-2023. Astfel, Tursib propune ca pe perioada 24 decembrie 2022 – 26 februarie 2023 să se înființeze două noi stații pentru autobuzele de pe această rută.

Stațiile vor avea următoarele denumiri: „Schitul Păltiniș 1” şi „Schitul Păltiniș 2”.Stația „Schitul Păltiniș 1″ va fi amplasată pe DJ106A la intersecție cu intrarea în Schit, iar staţia „Schitul Păltiniș 2″, pe DJ106A Refugiu, conform proiectului publicat pentru consultare publică. 

Proiectul a fost publicat AICI. Cei interesați, pot depune în scris, până la data de 23 noiembrie 2022, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul respectiv. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi depuse la adresa de e-mail pms@sibiu.ro sau la sediul Primăriei Municipiului Sibiu din str. Samuel Brukenthal nr. 2, camera 8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *