Astăzi, vineri 20.01.2023, conducerea clubului sibian de fotbal a anunțat închiderea caselor de bilete pentru meciul de duminică dintre FC Hermannstadt și FCSB. Biletele meciul cu FCSB, primul din acest an de noul Stadion Municipal, au fost epuizate cu două zile înainte de susținerea meciului. Noul stadion are o capacitate de 13.013 locuri.

FCH a transmis: ”Programul casei de bilete de la Stadionul Municipal Sibiu va fi suspendat până la următorul meci pe care FCH îl va disputa pe teren propriu.(…) Ne pare rău pentru toți cei care nu au reușit să achiziționeze bilete, dar vor mai avea ocazia la celelalte meciuri programate în Superliga, pe Stadionul Municipal Sibiu.

Mulțumim tuturor celor care ne sunt și ne vor fi alături!”

În comunicatul publicat, oficialii clubului sibian fac referire le prevederile Legii 4, potrivit căreia ”organizatorul de competiții sau jocuri sportive are obligația de a controla distribuirea biletelor, în limita locurilor admise, fără a depăși 90% din capacitatea arenei sportive”.

În condiții de soldout, Primăria Sibiu recomandă deplasarea pe jos sau cu autobuzul la meciul de duminică.

Meciul mult așteptat dintre FCH și FCSB, primul meci oficial din acest an, va avea loc duminică, 22 ianuarie, pe Stadionul Municipal Sibiu.

Sursa: stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *