La fel ca și oamenii, animăluțele trec printr-o perioadă foarte dificilă. Ele nu înțeleg ce se întâmplă, însă rămân alături de stăpânii lor. Atunci când războiul a lovit Ucraina, stăpânii nu au putut să-și lase patrupedele în urmă.

În Sibiu, refugiații ucraineni primesc un ajutor din partea Animal Life. Compania se alătură demersului de ajutorare a cetățenilor ucraineni. Animal Life le oferă refugiaților lucrul la care ei se pricep cel mai bine, tratament și îngrijire a animalelor. Totul complet gratuit.

Animal Life transmite: „Oamenii buni și animalele sunt la fel oriunde în lume și au nevoie de aceleași lucruri: siguranță, libertate și dragoste. Echipa Animal Life este aici și, la fel ca în ultimii 16 ani, încearcă să ajute, cât de mult, orice animal care are nevoie. Facem un apel la toți cei care în această perioadă cunosc refugiați care călătoresc împreună cu animalele lor și au nevoie de asistență veterinară, hrană, medicamente, obiecte de uz veterinar sau pentru animale să ne scrie cu încredere. Tot ce facem pentru aceste animale este gratuit”.

Reprezentanții Animal Life au adăugat și: „Asigurăm, ca de obicei, absolut tot ceea ce au nevoie aceste animale până la adopție sau la reîntâlnirea lor cu stăpânii.”

Sursa: sibiulazi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *