Weekendul acesta, orașul Sibiu va fi plin de viață.  Sunt organizate numeroase evenimente, dedicate atât copiilor, cât și adulților. Cetățenii pot alege între teatru și cinema, de altfel, în cluburile din oraș se vor desfășura petreceri cu o mulțime de invitați speciali.

Vineri și sâmbătă se va organiza o vânătoare de comori cu telefonul, în centrul orașului Sibiu. Punctul de plecare este intersecția strada Tribunei, strada Nicolae Bălcescu și Piața Unirii (începutul străzii pietonale). Puteți găsi mai multe detalii despre eveniment aici>> https://facebook.com/events/270943268456558/270943441789874/

În aceasta seară, la ora 19, cetățenii sunt așteptati la Teatrul Național Radu Stanca pentru a viziona un spectacol inedit – „Sunt o babă comunistă”. Mai multe informații despre spectacol găsiți aici >> https://sibiucityapp.ro/ro/events/spectacolul-sunt-o-baba-comunista-la-teatrul-national-radu-stanca

Tot în seara asta, de la ora 20,  trupa Bosquito va susține un concert la Oldiew Pub. Achiziționați bilete aici >> https://iabilet.ro/bilete-sibiu-concert-bosquito-50893/

Și la Imperium are loc un concert de excepție, la ora 18, Sofia & Cristian Lupașcu vor încânta urechile sibienilor cu muzică live.

Mai multe detalii aici >> https://sibiucityapp.ro/ro/events/sofia-cristian-lupascu-acoustic-session-la-imperium-pub

Și la CineGOLD vor fi ecranizate câteva filme noi, de excepție.  Precum „Ambulanța: Salvare Contracronometru”, „Belfast”, „Batman” sau „Uncharted”.

Programul complet al cinematografului pentru weekend îl găsiți aici >> https://www.cinegold.ro/program/?cinema=1

Evenimetele care vor avea loc sâmbătă, 19 martie:

La Teatrul Gong va avea loc un spectacol dedicat copiilor, care va începe la ora 11, „Broscuța fermecată”.

Mai multe detalii găsiți aici>> https://sibiucityapp.ro/ro/events/broscuta-fermecata-14

Teatrul aduce pe scenă și un evenimet dedicat adulților. La ora 18, reprezentanții restaurantului Fain vă invită să vă alăturați petrecerii lor. Atmosfera va fi întreținută de Luciano Sultan.

În acest week-end are loc și Gala de Balet, ce îi are ca invitați speciali pe Ada González și Ștefan Meșter. Gala va avea loc în acest weekend, de la ora 19, la Centrul Cultural Ion Besoiu. 

Și la Cotton Pub va avea loc un concert, la ora 21, vor canta cei de la DJ Project. Intrarea este 30 de lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0752 268 866.

Și duminică va avea loc un eveniment spectaculos.

La Filarmonica de Stat Sibiu, de la ora 19, cetățenii sunt invitați la „Trioul conjugal”.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *