În câteva luni, un microbuz electric de 8 locuri va fi pus la dispoziția oamenilor care ajung la Muzeul Astra. Cu ajutorul microbuzului electric, persoanele cu dificultăți de deplasare vor putea să viziteze cu ușurință complexul muzeal. Autobuzul este destinat însă și celor care sunt pe grabă, și nu au timp să descopere locația la pas.

Conducerea Muzeului Astra a transmis faptul că, achiziția a fost deja făcută. Ciprian Ștefan, Directorul Complexului Muzeal Astra, a făcut această achiziție deoarece își dorește să ofere o nouă experiență celor care calcă pragul muzeului.

Atât persoanele care nu au destul timp să parcurgă întreg muzeul pe jos, cât și cele cu dificultăți de deplasare, vor putea închiria autobuzul pus la dispoziție de Muzeul Astra.

În afară de microbuzul electric, conducerea Muzeului Astra a achiziționat și o mașină cu 3 locuri și cu capacitate de depozitare. Mașina are rolul de a facilita deplasarea angajaților și a-i ajuta pe aceștia în ceea ce privește căratul diverselor materiale dintr-un loc în altul.

Investiția a costat peste 132.000 de lei.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *