8 milioane de lei vor fi investiți în rețeaua de gaze din Sibiu de către Compania Delgaz Grid. Banii se vor duce către proiecte de modernizare a sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de 20 de kilometri. Comparativ cu anul trecut, investițiile companiei în județul Sibiu au fost reduse la mai mult de jumătate.

În comunicatul transmis de compania de distribuție, cele mai importante investiții se vor face anul acesta în orașele Cisnădie și Mediaș.

Compania Delgaz Grid a transmis: ”Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor, în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum şi a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale. Cele mai mari proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în Cisnădie (peste 8 km), Mediaș (3,6 km) și între localitățile Bazna și Boian (3 km)”.

Dacă facem o comparație cu anul trecut, ne putem da seama foarte ușor de faptul că investițiile Delgaz Grid în județ sunt reduse la mai mult de jumătate, având în vedere că anul trecut au fost modernizați circa 46 kilometri de conducte și branșamente de gaz iar rețeaua a fost extinsă cu peste 28 de kilometri.

Sursa: orademedias.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *