Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a făcut anunțuri Importante în cadrul unui eveniment găzduit de compania Continental Sibiu, prilejuit de lansarea a trei noi clase de învățământ profesional dual, unde primarul a fost invitat.

Fodor a anunțat în premieră demararea în oraș a două proiecte de construire a două campusuri tehnologice.

Colegiile vizate de cele două proiecte sunt Independența și Energetic, scopul acestui proiect este de a moderniza complet cele două instituții de învățământ într-un mod integrat.

Astrid Fodor a declarat: ”Învățământul dual este cel mai reușit parteneriat pentru că are rezultate concrete. În Sibiu funcționează totul foarte bine din acest punct de vedere, dar se poate și mai bine”.

Și Mirela Hanea, directorul C. Independența a avut câteva lucruri de spus: ”În trecut a fost cuprinsă școala într-un proiect care chiar așa se numea: Campusuri școlare, școli de arte și meserii. Asta se întâmpla pe vremea când erau școlile de arte și meserii. Deci, vorbim despre clădirea propriu-zisă cu sălile de clasă, atelierele, laboratoarele, sala de sport, internatul… Așadar este un proiect care integrează totul, de la procesul de învățământ la dotări și cazarea elevilor”.

În prezent, demersurile se află în faza de proiectare.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *