27 mai este termenul de finalizare al acestor lucrări. CJ Sibiu a făcut câteva comentarii după ce au existat mai multe probleme generate de semnalizarea sensului giratoriu din Cartierul Arhitecților. Blocajele care au generat revolta șoferilor la începutul lunii mai au fost cauzate de ploaia care a împiedicat semnalizarea rutieră ”orizontală și verticală”, intervențiile provizorii fiind făcute cu avizul Poliției.

Blocajele în trafic au fost generate de mai mulți factori, precum condițiile meteo și semnalizarea necorespunzătoare. La momentul actual, sensul giratoriu este semnalizat corespunzător, situația fiind remediată în baza raportului constatator întocmit de către constructor și avizat de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Sibiu și din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Rutier și reprezentații Consiliului Județean Sibiu.

De altfel, constructorul are și el câteva obligații pe perioada lucrărilor. Acestea sunt: să folosească indicatoare rutiere care să atenționeze participanții la trafic asupra lucrărilor de extindere și modernizare.

Și șoferii au obligația să adapteze viteza de deplasare având în vedere că circulația se desfășoară în condiții de șantier.

Citeşte răspunsul CJ Sibiu AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *