Ca urmare a anumitor modificări necesare proiectului noului stadion municipal, lucrările s-au prelungit cu aproximativ jumătate de an. Conform graficului de execuție, stadionul Sibiului va fi gata în luna octombrie a anului în curs.

În contractul semnat de Primăria Sibiu cu Con-A în august 2020, termenul inițial de finalizare a lucrărilor era de 18 luni, care calendaristic se împlinea în februarie 2022 (termen care urma modificat prin adăugarea lunilor de iarnă în care temperaturile exterioare împiedicau lucrările). Perioadă de finalizare care ulterior s-a modificat.

Termenul de finalizare s-a extins datorită diferitelor modificări ce au fost necesare, una dintre ele fiind vechea tribună oficială. Cea care, în baza unui contract încheiat de Primăria Sibiu în 2018 și finalizat în 2019 cu un alt constructor, a fost supusă unor lucrări de modernizare, în timp ce restul stadionului a fost demolat.

În prezent se lucrează la stadion, fiind unul dintre cele mai mari șantiere ale Sibiului. Se dorește respectarea termenului de finalizare stabilit.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *