parcările cu plată

Primăria Sibiu a lansat recent un proiect de hotărâre elaborat pentru extinderea locurilor de parcare cu taxă și pe porțiunea tocmai reabilitată a Căii Dumbrăvii, precum și pentru ultimul tronson de pe bulevardul Mihai Viteazul. Decizia a fost luată cu toate că încă mai sunt locuri de parcare libere în zonele menționate.

Autoritățile s-au gândit la taxa de un leu pe oră, respectiv zece lei pe zi (adică zona de tarifare C) sunt tarifele propuse pentru locurile de parcare a autoturismelor de pe Calea Dumbrăvii, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul și cea cu strada Siretului.

În raportul de specialitate care însoțește proiectul de hotărâre elaborat pentru introducerea locurilor cu plată se arată: ”În municipiul Sibiu, urmare a finalizării lucrărilor de modernizare a străzii Calea Dumbrăvii și în zona bulevardului Mihai Viteazul, s-a constatat necesitatea asigurării utilizării în mod optim a parcărilor publice, aflate cu precădere pe tronsoanele stradale aglomerate, fapt care implică administrarea responsabilă a acestora”.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *