În perioada 5-7 decembrie de Biblioteca ASTRA va fi organizat un Bazar de Crăciun. În cadrul acestuia vor fi scoase la vânzare decorațiuni și ornamente de Crăciun realizate de către copiii și adulții din centrele de plasament din Sibiu aflați în grija statului, nu a familiilor. 

Scopul acestui bazar este acela de a-i ajuta pe copiii și părinții cu dizabilități să-și cumpere materialele necesare pentru ședințele de terapie.

DGASPC Sibiu a transmis: ”Va așteaptă o atmosferă caldă, cu daruri alese și lucrate cu suflet, decorațiuni și ornamente pentru bradul de Crăciun, toate fiind realizate de către copiii și adulții din centrele rezidențiale aflate în structura DGASPC Sibiu. Fondurile adunate din vânzarea produselor vor fi utilizate pentru achiziționarea de materiale necesare în cadrul atelierelor/ședințelor de ergoterapie, dar cel mai important este faptul că adulții și copiii din centrele rezidențiale află că dizabilitatea nu este motiv de excluziune, iar comunitatea din care fac parte a arătat că îi pasă și este din ce în ce mai implicată atunci când vorbim de persoanele cu deficienţe şi barierele de atitudine şi de mediu care împiedică participarea lor deplină şi efectivă în societate, în condiţii de egalitate cu ceilalţi”.

Bazarul de Crăciun va fi deschis în data de 5 decembrie, la ora 12.00, și va putea fi vizitat în zilele de 6 și 7 decembrie în intervalul orar 10.00-19.00.

Sursa: stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *