Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a informat publicul ca de astăzi, de la ora 10:00, circulația pe Transalpina, între Rânca și Novaci va fi din nou permisă. Pe această rută pot circula doar autovehiculele mai mici de 7,5 tone.

Conducerea CNAIR a transmis publicului: „Luni, 31.01.2022, începând cu ora 10:00, s-a reluat circulaţia pe sectorul de drum Rânca şi Novaci de pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800), pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.”

Duminică seară, începând cu ora 19:00, circulația autovehiculelor de orice fel fusese interzisă pe Transalpina, între Rânca și Novaci, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ninsori abundente și viscol, care făceau imposibilă trecerea în siguranță a drumului.
Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *