Peste 18 milioane de lei vor fi investiți în orașul Dumbrăveni. Acesta va deveni cu siguranță un reper turistic al Sibiului. Cei 18 milioane de lei au fost atrași prin fonduri europene și au fost destinați modernizării zonei centrale a orașului.

Orașul Dumbrăveni se află la doar 20 km de cetatea medievală din Sighișoara. Autoritățile și-au dat seama că orașul are un potențial turistic imens, însă nu a fost exploatat corespunzător până acum. Orașul va fi inclus în diferite circuite turistice, iar autoritățile își doresc să pună la dispoziție noi posibilități de petrecere a timpului liber pentru locuitorii orașului.

Emil Dârloșan, primarul din Dumbrăveni, a transmis: “Zona centrală a orașului nu a mai fost reabilitată de mai bine de 30 ani. Prin acest proiect, vor fi evidențiate punctele turistice din oraș și va crește calitatea spațiilor publice urbane. Dorim o dezvoltare echilibrată a orașului Dumbrăveni, vrem să devină mai atractiv atât pentru turiști, cât și pentru investitori. Modernizarea zonei centrale este un pas important pentru atingerea acestui obiectiv”.

Sursa: oradesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *