În primăvara ce tocmai a trecut, Primăria Municipiului Sibiu a desfășurat mai multe lucrări de modernizare și reabilitare pe diferite străzi din municipiu. Printre acestea s-a numărat și strada Mihail Kogălniceanu acolo unde a fost înlocuit stratul de uzură și s-au refăcut marcajele la nivelul trecerilor de pietoni. Una dintre trecerile de pietoni de pe această stradă a creat însă un val de nemulțumiri în rândul pietonilor.

Aceștia trebuiau să calce pe spațiul verde, ca mai apoi să treacă strada. Motivul este următorul: trecerea de pietoni a fost „desenată” în stânga rampei de acces, motiv pentru care, timp de câteva săptămâni, cei care voiau să treacă strada erau nevoiți să calce mai întâi pe spațiul verde.

Primăria Sibiu a ținut cont de nemulțumirile cetățenilor și a luat atitudine. Prin urmare, autoritățile au venit cu explicații și au găsit și o rezolvare problemei. Iarba din dreptul trecerii de pietoni a fost tunsă, iar în acel loc s-au pus pavele, chiar în dreptul trecerii de pietoni.

Sursa: oradesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *