De luni, 20 iunie, reprezentanții Tursib anunță că vor fi puse în circulație două noi autocare pe traseul Sibiu-Păltiniș, acestea le vor înlocui pe cele vechi. Autocarele sunt moderne și dispun de o mulțime de funcții, precum:

  • Motoare din clasa de poluare Euro 6;
  • Capacitate de transport de 55 locuri;
  • Portbagaj suplimentar, destinat transportului de echipament de schi şi snowboard pentru sezonul de iarnă. Ȋn perioada verii acest portbagaj poate fi detaşat şi va fi ȋnlocuit cu remorca pentru transport biciclete;
  • Validator contactless de bilete.

Compania de transport public a transmis: „Ȋncepând de luni, 20 iunie, pe traseul 22 Sibiu – Păltiniş vor circula două autocare noi TEMSA. Acestea beneficiază de toate dotările pentru a asigura un transport la cele mai ȋnalte standarde: aer condiţionat, sistem de ȋncălzire ȋn zona pasagerilor cu aeroterme controlate electronic, informare sonoră pentru călători, afişaj electronic exterior, scaune de pasageri cu spătar reglabil”.

Tursib a mai transmis și: „Suntem ȋncrezători că toţi cei care vor alege să utilizeze autocarele noastre pentru a merge ȋnspre Păltiniş vor fi plăcut impresionaţi de noile noastre achiziţii şi se vor bucura de o călătorie confortabilă”.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *