Primăria Municipiului Sibiu îi îndeamnă pe cetățeni să participe la un studiu legat de gestionarea parcărilor, prin completarea unui formular online realizat de o firmă contractată să realizeze un studiu cu privire la eficientizarea locurilor de parcare din oraș.

Primăria Sibiu a transmis: ”Întrebările chestionarului se referă, printre altele, la mijloacele de transport utilizate pentru deplasarea în oraș, spațiile de parcare utilizate în aceste deplasări și modul de plată a taxei. Este important ca acesta să fie completat de cât mai multe persoane pentru ca firma care realizează studiul să obțină o imagine cât mai clară a situației existente, ceea ce va permite propunerea unor măsuri de îmbunătățire conforme cu realitatea specifică orașului.”

Primăria Sibiului a comandat acest studiu pentru a găsi o soluție în legătură cu gestionarea parcărilor publice din oraș, nu este exclusă nici o viitoare dezvoltare și modernizare a acestora. În Comunicatul dat de Primăria Sibiu se clarifică și: „În acest sens, a contractat firma Urban Scope pentru a realiza un studiu care să permită administrației locale să contureze o strategie coerentă în acest domeniu.”

Studiul cuprinde câteva obiective principale, printre care și: analizarea sistemului de tarifare a parcărilor și alcătuirea unei strategii de dezvoltare, gestionare și planificare a sistemului de parcări. În primul rând, este necesară analizarea situației actuale a locurilor de parcare. Trebuie luate în considerare și nevoile sibienilor și mai ales obiceiurile de parcare.

În perioada 9 februarie – 4 martie, sibienii sunt invitați să completeze chestionarul online, se completează simplu și rapid. Este disponibil pe sibiu.ro/

În cazul în care doriți să completați chestionarul în mod fizic, îl puteți găsi tipărit la Centrul de Informații pentru Cetățeni din Sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare. Chestionarul este disponibil la ghișeele Direcției Fiscale de pe str. Turismului și din sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei.

Sursa: stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *