În Sibiu, se vor reabilita străzile. Primăria Sibiului a făcut anunțul. Procesul de reparare și reabilitare a început deja de luni. Prima a fost strada Europa Unită, unde se va înlocui stratul de uzură pe carosabil și trotuare și se vor amenaja parcări cu grilă înierbată. Firma care va executa lucrările este Terra Building.

Primăria Sibiu a transmis printr-un comunicat de presă: „Odată cu creșterea temperaturilor, șantierele la obiectivele de investiții din oraș s-au redeschis. De luni, 21 martie au început și reparațiile pe străzi”

Străzile care urmează să fie reabilitate sunt:

  • Str. Europa Unită – pe această stradă lucrările au început de luni, 21 martie; se va înlocui stratul de uzură pe carosabil și trotuare și se vor amenaja parcări cu grilă înierbată.
  • Apoi vor intra în lucru străzile Maramureșului și Cristian, este inclus și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Avrig și Calea Poplăcii. Pe acestea va fi înlocuit complet stratul de uzură de pe carosabil.
  • De asemenea, vor începe și lucrările pe str. M. Kogălniceanu, inclusiv sensurile giratorii de pe traseu. Și aici va fi înlocuit complet stratul de uzură.

Autoritățile au transmis: „Lucrările se vor executa sub trafic, cu închideri pe tronsoane restrânse și vor fi astfel planificate încât să afecteze într-o cât mai mică măsură traficul. În acest sens, așternerea noului strat asfaltic se va face noaptea, când volumul de trafic este mai scăzut. Cu toate acestea, șoferii vor fi rugați să ocolească aceste străzi în perioada desfășurării lucrărilor pentru a evita blocajele în trafic”.

Sursa: turnulsfatului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *